Region I Nordjylland > Sport & Fritid > Operators Coffe Club (9000)

Medlemmer får: MEDLEMMER FÅR: 10% RABAT PÅ KØB I WEBSHOP - Besøg vores webshop: www.operatorscoffee.club Indtast din rabatkode: ”Garderkortet” i feltet Discount Code, som du finder nederst til venstre i din varekurv.

"Excellence in life – requires excellent coffee breaks!"
Operators Coffee Club blev grundlagt i 2017 af to bedste buddies for at imødekomme behovet for gode kaffepauser, som kaffeelskende Operators oplevede, når de var "ude af kontoret" på eventyr eller på farten.
Kaffe virker til at smage allerbedst, når du inderst inde ved, at du virkelig har fortjent det varme flydende guld der er i den kop, du holder i dine hænder. Denne stund er også kendt af Operators som et "OCC Øjeblik".
Vores mission er at muliggøre brygning af "håndholdt kaffe" hvor som helst og når som helst, for alle Operators ved at levere original italiensk espressokaffe og lækkert grej, der giver dig mulighed for at skabe dine egne OCC øjeblikke. OCC-kaffeblandingerne og vores OCC-produkter er udviklet til alle kaffeelskende Operators.
Operators Coffee Club er stifter af verdensmesterskabet ”World Outdoor Barista Championship” også kendt blandt kaffeelskere som WOBC. WOBC konkurrencerne bliver gennemført som lokale, regionale og nationale mesterskaber i samarbejde med vores landepartnere over hele verden. I Danmark er vores partner Friluftsland vært ved konkurrencerne under ”Danish Outdoor Barista Championship”. Det allerførste WOBC verdensmesterskab afholdes i pinsen 2021 i samarbejde med Outdoorfestivalen i Ry.
Vi støtter initiativer, ideer og programmer, der beriger veteraners liv!

Facebook: https://www.facebook.com/OperatorsCoffee.Club/
Instagram: https://www.instagram.com/operators_coffee_club/

Kommende events

Find vej: Corresvej 7, 9000 Aalborg