Region || Midtjylland > Natteliv > LA Tequila Bar (8000)

Medlemmer får: Gratis entré hele natten. Foran køen med hele selskabet. Én gratis husets sjus inden kl. 01:00. NB: Gælder ikke særarrangementer.

LA Tequila Bar er den ultimative partydestination!

En fantastisk kombination af barhygge og nattefest sætter rammerne for en legendarisk aften i byen på LA Bar! Her er plads til alle, om du er turist, studerende, øltrængende eller festsøgende.

LA Bar er indbegrebet af tequila, nede på jorden-stemning og nostalgi – alt omsluttet af et stemningsfyldt surferunivers med mexicanske og hawaiianske vibes. Bag baren står vores surferbartendere klar til at forkæle dine smagsløg og din tørre hals. LA Bar har et bredt barkort med masser af sommerfriske cocktails, shots og øl. Vigtigst er dog, at der selvfølgelig altid er tequilashots til en flad 10’er.

På LA Bar ridder vi på en nostalgisk bølge af rock- og pophits fra 1960’erne og frem til i dag, og vi er med garanti et af de eneste steder, der spiller musikken fra dine teenageår! Når vi rammer midnat, kan du slå dig løs og danse hele natten,, mens vores kæmpe surfboards flyver henover dansegulvet med shots til os allesammen!

Facebook: www.facebook.com/labaraarhus/

Hjemmeside: www.latequilabar.dk/byer/aarhus/

Aldersgrænse: Min. 20 år

Kommende events

Find vej: Skolegade 33-35, 8000 Århus