Region I Nordjylland > Natteliv > Heidis Bierbar (9000)

Medlemmer får: En gratis Tuborg flaskeøl / udvalgt sjus til kortholder + 4 venner (hele natten i hverdagene) og kun indtil 23:59 fredag og lørdag. Husets flaske spiritus inkl. 1 kande sodavand / juice til 399 kr. hele natten. NB: Gælder ikke særarrangementer.

Er du på udkig efter den bedste afterskifest i Skandinaviens største festgade, Jomfru Ane Gade? Så vil vi gerne invitere dig indenfor på Heidi’s Bier Bar.

Vores værtinder er klædt i flotte tyrolerkjoler, og de skænker den ene store skummende øl efter den anden. Humøret er højt, hyggen er intim, og overalt ser du et virvar af glade mennesker og øl i lange baner – vi har nemlig 30 forskellige af slagsen.

Vores store stemningsfulde festlokaler er i ægte tyrolerstil med træbjælker og ski på væggene, og vi har en stor udendørsbalkon og en dejlig udendørsterrasse, hvor du kan nyde din øl i solens stråler. Hver onsdag holder vi Rock N’ Roll Bingo, og om torsdagen har vi Aalborgs sjoveste beer pong turnering, hvor du kan vinde lækre præmier. Du kan også udfordre dine venner i, hvem der er Kongen af Pisten.

Facebook: www.facebook.com/heidis.aalborg/
Hjemmeside: www.heidisbierbar.dk/byer/aalborg/

Aldersgrænse: Min. 18 år søndag-torsdag. Min. 20 år fredag-lørdag.

Kommende events

Find vej: Jomfru Anes Gård 5, 9000 Aalborg