Region V Sjælland og Øerne > Natteliv > Frøken Nielsen (1456)

Medlemmer får: halv pris på fri bar inden kl.23:30 fredag (normalpris 199 kr) ved fremvisning af Garderkortet

Frøken Nielsen er dit bedste bud på en kvalitets bytur i indre KBH
Jeg byder dig velkommen til en verden fuld af fest og fri bar hele natten. Hos mig er alle velkommen til at smide hæmningerne og danse løs i sofaerne. Jeg sætter pris på alle mine gæster har taget pænt tøj på og husk at min aldersgrænse er 20 +.
Mit personale glæder sig til at modtage dig med et smil og hylderne i baren er fyldt med kvalitetsspiritus selvom det er gratis når entréen er betalt. Alle husets mærker som Bacardi, Smirnoff, Captain morgan indgår i den frie bar og ønsker du luksus produkter som Jack Daniels, Belvedere Vodka eller Moét Champagne kan det købes til spotpriser.
Med stort dansegulv og mine festlige DJs du kommer ikke til at stå stille og musikken spænder fra de nyeste hits til alle de gode gamle.
Til sidst så lad mig nævne min fantastisk table service hvor du for kun lidt ekstra springer køen over, får serveret hele flasker ved bordet der er reserveret til jeres selskab ankommer samt snacks og god service hele natten af smukke værtinder. Se priser og book her –(Link til bord booking)

Åbningstider:
Fredag: 22.00 - 05.00
Lørdag: 22.00 - 05.00

www.frk-nielsen.dk/

Kommende events

Find vej: Vestergade 20, 1456 København