Region V Sjælland og Øerne > Sport & Fritid > CrossFit Cph. (2400)

Medlemmer får: Medlemskab 375kr. pr. mdr. (15% rabat) og gratis indmeldelse

Trykkeriet - Nordvest

CrossFit Nordvest, bedre kendt som Trykkeriet, åbnede dørene mandag d. 29. august 2011 efter en hård weekend, hvor vi fik de allersidste ting på plads. Blandt andet et tak til smeden for det 30 meter lange pull-up-stativ, der pryder Danmarks fedeste trykkeri! Og som blev sat op en time inden åbningen! Vi fandt det gamle forladte trykkeri ved en tilfældighed, men faldt for det med det samme. Vi blev enige om, at vi ville lave Trykkeriet om til en kæmpe legeplads for CrossFittere med mindre wellness og meget mere baggård!

Allerede fra første dag har der været stor tilslutning af glade medlemmer og med udsigten til, at vi har knap 900 m2 til at boltre os på, sætter kun fantasien grænser for hvor Trykkeriet ender.

Vi har alt det udstyr man kunne tænke sig: Kettlebells, vægstænger, medicinbolde, slammerballs, pullupstativ, reb, ringe, slæder, traktordæk, hammere, elastikker, boxe, håndvægte m.fl

Udover alt det bedste udstyr har vi også verdens bedste trænerteam. Vores trænere er motiverede og engagerede CrossFittere og undervisere. På alle hold vil du blive guidet igennem træningen i forhold til dit niveau, og der er plads til alle hos os. Selvom træneren ser stor og stærk ud lover vi dig at han/hun er super flink og imødekommende.

Team Nordvest

Mere info: www.crossfitcopenhagen.dk

Kommende events

Find vej: Rentemestervej 56, 2400 København NV