Region V Sjælland og Øerne > Sport & Fritid > CrossFit Cph. (2300)

Medlemmer får: Medlemskab 375kr. pr. mdr. (15% rabat) og gratis indmeldelse

Apoteket - Amager

CrossFit Amager, bedre kendt som Apoteket, åbnede i december 2010. Hele december måned kunne man komme gratis og prøve CrossFit, og allerede fra første "rigtige" dag i januar var holdene fyldte.

CrossFit er for alvor kommet til Amager og det gamle forladte apotek, som vi overtog i 2010, er nu fyldt med glade og motiverede CrossFittere.

Kom forbi Apoteket en dag og oplev den helt specielle stemning vores medlemmer har skabt. Sjældent har det været så hyggeligt at gå til træning.

Vi har alt det udstyr man kunne tænke sig: Kettlebells, vægstænger, medicinbolde, slammerballs, pullupstativ, reb, ringe, slæder, traktordæk, hammere, elastikker, boxe, håndvægte m.fl

Udover alt det bedste udstyr har vi også verdens bedste trænerteam. Vores trænere er motiverede og engagerede CrossFittere og undervisere. På alle hold vil du blive guidet igennem træningen i forhold til dit niveau, og der er plads til alle hos os. Selvom træneren ser stor og stærk ud lover vi dig at han/hun er super flink og imødekommende.

På Apoteket har vi over 60 ugentlige hold. Vi åbner kl. 7.00 og går hjem kl. 22.00 så der er rig mulighed for at få dagens træning presset ind i den travle hverdag.

Team Amager

Mere info: www.crossfitcopenhagen.dk

Kommende events

Find vej: Moselgade 37 , 2300 København S