Region V Sjælland og Øerne > Sport & Fritid > CrossFit Cph. (2100)

Medlemmer får: Medlemskab 375kr. pr. mdr. (15% rabat) og gratis indmeldelse

Klubben - Østerbro

CrossFit Østerbro, bedre kendt som Klubben, er CrossFit Copenhagens andet center.

Vi åbnede dørene til Klubben lørdag den 3. april 2010.

Klubben fik sit navn, da lokalerne vi overtog tidligere havde været et klubhus for en fodboldklub. Navnet refererer også til den fede stemning vi har nede hos os. Man lærer hurtigt en masse at kende og vi har en masse sociale arrangementer.

Klubben har en 1 stor sal og så et lille Open Gym, hvor man har mulighed for at træne på egen hånd.

Klubben er mødestedet for en af de mest populære WODs (træninger) vi har - nemlig den ugentlige udendørstræning med Coach Jakob TP. Her mødes man i Klubben og tager derefter over i Fælledparken og fyrer den af med en masse CrossFittere. Vi er tit over 50 deltagere, så stemningen er virkelig noget specielt!

Vi har alt det udstyr man kunne tænke sig: Kettlebells, vægstænger, medicinbolde, slammerballs, pullupstativ, reb, ringe, slæder, traktordæk, hammere, elastikker, boxe, håndvægte m.fl

Udover alt det bedste udstyr har vi også det bedste trænerteam. Vores trænere er motiverede og engagerede CrossFittere og undervisere. På alle hold vil du blive guidet igennem træningen i forhold til dit niveau, og der er plads til alle hos os. Selvom træneren ser stor og stærk ud, lover vi dig, at han/hun er flink og imødekommende.

I Klubben har vi over 65 ugentlige hold. Vi åbner kl. 7.00 og går hjem kl. 22.00 så der er rig mulighed for at få dagens træning presset ind i den travle hverdag.

Team Østerbro

Mere info: www.crossfitcopenhagen.dk

Kommende events

Find vej: Jagtvej 217, 2100 København Ø